Skip to main content

Shipping policyLevering

 

Meandmybox.com/.dk holder online åben døgnet rundt. Du kan dog opleve shoppen holder lukket på grund af vedligeholdelse. Køb er kun muligt, når shoppen er åben og tilgængelig.

 

Køb af produkter på Meandmybox.com kræver en minimumsalder på 18 år og besiddelse af et gyldigt og accepteret kreditkort. Er du ikke fyldt 18 år, kan du kun købe produkter, hvis du sikrer accept fra din værge eller har den juridiske ret til at foretage købet.

 

Alle priser til Meandmybox.com/.dk inkl. moms, andre gebyrer og levering.

 

Når du er klar til at afgive en ordre, skal du klikke på ikonet "Min taske" og indtaste navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsformular og leveringsformular.

 

Du kan redigere indholdet af indkøbskurven, indtil du bekræfter din ordre ved at klikke på "Fortsæt til betaling". Meandmybox.com/.dk vil derefter modtage din ordre.

 

Betalingen vil blive trukket fra din konto, når produkterne sendes. Ved dellevering svarer det fratrukne beløb til den faktiske levering. Fejl i priser og trykning er angivet med forbehold, og vi forbeholder os ret til at annullere ordren på grund af betydelige fejl.

 

Ordrebekræftelse

Når du har afgivet en ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os.