TEKNIKKER

Design af armbånd

Relevante teknikker  

På denne side har vi samlet alle vores teknikker, der er relevante, når vi designer armbånd. Vi håber, du vil hygge dig med at designe dine nye favorit smykker. Del gerne #meandmybox

TEKNIK

Øje og vindinger

Denne teknik er en af de mest anvendte teknikker, vi har. Den kan bruges, når du har brug for at fastgøre både perler og vedhæng til både øreringe, armbånd, halskæder osv. med snor.

TEKNIK

Knytteteknik

Denne teknik hjælper dig med at binde et fint armbånd. Hvis du vil, kan du tilføje nogle smykkedele som vedhæng til dit armbånd. Se med her.

TEKNIK

Justerbar knude

Dette er en god teknik, hvis du nemt vil binde et fint armbånd eller halskæde, hvis du ikke har en lås. Denne knude gør armbåndet eller halskæden justerbar, så den passer til alle størrelser.

TEKNIK

Elastisk knude  

I denne video viser vi dig, hvordan du binder et elastisk armbånd. Dette kan være relevant, når du ønsker at lave fine perle armbånd for eksempel.

TEKNIK

Vævet armbånd

I denne video viser vi dig, hvordan du væver et smukt armbånd. Du kan bruge denne teknik til mange designs. 

TEKNIK

Sådan binder du en knude mellem perler i armbånd

I denne video viser vi dig, hvordan du laver armbånd med perler og silkesnor. Se og lær. 

TEKNIK

Sådan lukker du armbånd med tråd

I denne video viser vi dig, hvordan du lukker med en tråd. Du kan bruge denne teknik, når du ønsker at lave et perle armbånd på tråd.

TEKNIK

Tips og tricks

I denne video giver vi dig et par tips og tricks, der kan være nyttige, når du designer alle slags smykker.

Har du det du skal bruge for, at komme i gang med og designe?

149,00 kr
Vores værktøj er til dig, der elsker at designe dine egne smykker. Når du har disse 3 tænger, er du i stand til at lave næsten alle smykkedesigns.

Perfekt til armbånd